Tänk att bara stå under ett träd i Säffle och bara ”råknäppa” av bilder med kameran. Shit, det kändes så jäkla bra! Jag stod inte lång stund, för det blåste nordanvind. Men det räckte för att fylla på batterierna. Att få se det lilla i det stora är bara så mäktigt. Lite bruna löv, kan det vara något? Det kan det 🙂 🙂


Jag fotar alltså inte bara trädstammar – utan går på djupet och fotar bladen också. I löv it! 🙂 Man är så känslomässigt dränerad efter allt regn att det känns som att minsta solglimt kan ge energi för lång tid. Åmål och Säffle är så otroligt vackra städer, på var och en på sitt sätt. Så lika, men ändå så olika. Just promenaden efter Byälven som vi gick denna dag är ett av mina favoritstråk. Sedan blev det faktiskt klyschigt nog ”Säffle en köpp kaffe” 🙂 🙂

Bare gör dette på söndagarna – det är guld 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: