Eftersom jag brukar göra detta inlägg varje år, så funderar man ju under hela året på vissa bilder. Kan det vara just den bilden som hänger med ända till slutet? I år var det en bild från Dalslandsslätten som har varit som ett läskpapper hela hösten. Den togs i mars när vi åkte till Uddevalla och skulle köpa våra Garminklockor. Bildbehandlade den, och hade rätt så lattjo lajbans med den. Men…nej…

Så åker vi till Hemsedalsfjällen över en helg. Äntligen skulle jag få vädra min riktiga kamera. Den har ju knappt används under hösten ju! Vi var uppe en tur till ett litet berg utanför själva skidcentret, där åkte vi på sliriga och snöiga vägar. Mitt fisheye fick jobba hårt (wiiiie) och bilderna kändes bra. Så när vi åker hem i bilen så sitter jag, och tänker – jag kan faktiskt fortsätta fota. Sitter och trycker på måfå.

Och helt plötsligt sitter den där. Årets bild. Tagen med en mobil – och den kommer med största säkerhet att hamna på väggen hemma. Så bra är den. Den är helt rätt i både komposition, linjer, färger och allt vad man vill ha. Och jag bara…gillar den.

Duger den för er? 🙂


Duger för mig 🙂

2 reaktioner på “Årets bild!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d