Onödigt kaxig? Det är jag just nu 🙂 Som omslagsbilden visar så är jag just nu lite justerad. Operationen som jag väntat på i nåt år är äntligen gjord. Jag trodde detta var typ ”in och operera, vila lite och sedan jobba på.” Jojo…. 🙂 Inte ens jag med min höga smärttröskel kan bortse från att detta gör lite ont. Idag gick jag upp, mådde lite bättre – och fick för mig att en långpromenad skulle vara suveränt bra. Det var den säkert, fast kanske inte just precis idag 🙂 Well, well!

Denna vecka har jag träffat två personer som fått mig att må lite extra bra fast de kanske inte inser det själva. I Uddevalla, där operationen gjordes, träffade jag en person som betyder mycket för mig. Inser hur mycket jag saknat henne. En bitterljuv känsla. Men ändå så skönt att ha vänner att sakna, eller hur?

Idag på min promenad träffade jag en annan vän som berättade att hon gärna läser denna blogg. Att det jag skrev gör skillnad. Så himla glad jag blev över detta. Jag hade bestämt mig för att inte blogga denna vecka, men blev så smickrad att jag ändrade mig 🙂 🙂


Jag berättade att jag funderat på att samla mina tankar och erfarenheter från vad som hänt oss, i en bok. En sådan bok jag själv önskat att jag hade haft i min hand det året då livet gungade.

Fast egentligen, vi har alla en historia att berätta, eller hur? Tänk om alla dessa personer som vi släktforskar om kunde berätta om sitt liv. Det vore nåt! Så man borde nog, för framtida generationer skriva ner sitt liv…

Den enormt vackra omslagsbilden har Terje tagit. Han såg ut som en enarmad bandit i sina ögon när han såg mig i den vackra gröna mössan 🙂 🙂 🙂 Klart han fick ta ett kort!

6 thoughts on “#throwbackthursday

  1. Som du vet Maria läser jag slaviskt det du skriver ALLTID?Du skriver så jäkligt bra jaaa skriv en bok,som säkert kommer bli följd av både två o tre.Den känslan du har att hitta dom rätta orden och fånga läsarens nyfikenhet är guld värt???

    1. Men TACK! Jag velar alltid fram och tillbaka, och tror att ingen är intresserad. Ska vila handen ett tag, men sedan kavlar jag nog upp ärmarna igen ?

  2. Kära Maria! Vi är många som ser fram emot att få läsa din bok! Sådäså❤️❤️❤️

    1. Tack ??? Ska bara friskna till i lilla tassen bara. Som det är nu träffar jag alla tangenterna på samma gång ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.