Vintern är verkligen inte den säsongen som man fotar som mest. Det är mörkt när man går hemifrån på morgonen, och det är mörkt när man kommer hem på kvällen. Om det dessutom är mulet på helgen, ja – då luftas inte kameran speciellt mycket. Jag laddade in bilder i helgen, från hela januari. Påminn mig om att jag aldrig mer ska vänta så länge med att ladda in bilder… 🙂 Gööörtråkigt! 🙂

På lördagen var det i alla fall hyfsat väder, och jag tog med kameran när vi åkte till stan. NU skulle det väl i all fall fotas litegrann? Jo…fast var det inte lite kallt? 🙂

Fogden brukar vara ett givet mål i Åmål. Egentligen tröttnar jag nog inte på det motivet – det är ju det där med en härlig horisontlinje som gör så mycket för bilden…


De där gungorna är nog ett av Åmåls mest fotade objekt. Fast vanligtvis med några barn i. Fogden hamnade här lite fult i bakgrunden och kompositionen.. 🙂

Sedan gällde ju det där med att ta ”den där vanliga bilden” också…


”A woman gotta do what a woman gotta do” 🙂 Så det blev en Fogdebild. Sådär lite lagom upphetsande.. 🙂

Jag hade en semesterdag denna vecka, det är ändå lite skönt att få en extra ledig dag. Man hinner att hämta hem sina krafter, och känna sig riktigt pigg på lördag förmiddag – vilket kanske inte alltid är fallet. Fast bilden jag är mest nöjd med denna dag, vilken bild är det? Jodå, det är den bilden som hamnade som omslagsbild. Det där med en ändlös horisont är något av det häftigaste jag vet…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.