Varning för ett lite gnällig inlägg…

Vad var det för en flane som kom på att vi skulle ha sommartid? Den personen kan inte ha haft alla besticken hemma. Hela kroppen vänder sig ju mot detta. Pigg som en liten iller på kvällen, och trött som ett ras på morronen. Hallå eller? Jag har ju inte ens orken att njuta av nån stackars timme på morronen. När jag dessutom får gå upp en hel timme tidigare än jag gjorde förra veckan. Nej, bort med detta!
Jag blir sur bara jag vet att sommartid är på gång, sedan hjälper det verkligen inte till när man går upp och det står minus 8 på termometern….

Daniel och Erica visar fulfingret så fint på bild, tycker den och deras miner passar perfekt till hur jag känner för ”minus en timme” 🙂 Jag hade ju kunnat göra nån grej på min finger, men den har ni sett tillräckligt av… 🙂

Jag känner mig ungefär såhär faktiskt… 🙂 🙂 🙂


Jag har varit ute och rest en hel del, och därför varit jetlaggad med både sex och sju timmar, men har mer ont av denna förbannade timme….

Annars har vi en ledig långhelg på ingång, vilket kan mildra min inställning lite. Vi kommer att vara igång stor del av denna helg med Tilt photogroup. Åmåls födelsedag är ju på ingång, vilket innebär att söndagen blir relativt fullsmäckad. Jag tycker otroligt mycket om evenemangen vi fotar detta år. Vi får uppleva saker som vi inte skulle fått vara med om annars, det är otroligt lärorikt faktiskt! Framför allt får jag utmana en av mina största rädslor, att ta ”plats och synas” när jag fotar. Giller´t inte, men i år har jag inget val.

Annars då? Nåt kul på ingång – förutom att livet är piss på grund av sommartiden? Jajemen! På lördagen ska glitterstassen på, och Olsens ska med goa´vänner ner till Göteborg för att se på Danny Saucedo på Gothia. Som jag väntat! Jag kommer att njuta varenda sekund av denna tripp!

Så…vi kärringar träffas på Blåkulla, för jag drar dit en snabbis först, bara jag kan navigera rätt. Vill ju inte vurpa som på bilden. Annars – ha en Glad Påsk everyone!

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Håller med om sommartiden…men åh andra sidan så är det skönt med ljuset på kvällen. Hihi glömde bort tiden i går kväll pga ljuset…Blev en sen middag och jag fick lite skäll ?
    Ha en härlig långhelg

    1. Håller med dig. När det gått ett par veckor…??? De första dagarna är jag ”ras”. Är sur, grinig och bara förbaskat trött. Sedan på kvällen är jag oförskämt pigg. Så, sommartid blir bättre för mig när det gått en bra stund…?? Å andra sidan blir det ju en vinst på hösten när man får en timme till. Ha det riktigt gott du med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.