Vi har haft några riktigt intressanta samtal på jobbet sista tiden. Om vikten av passion. Vi pratar inte om kärlekslivet, även om det är himla fiffigt om den skulle vara kvar även där 🙂 (Terjeeeeee 🙂 )
Nej, det samtalen gällt är vikten att ha något man brinner för! Det märks så himla väl på personer som har drivet, passionen, intresset – de gör skillnad både i det lilla och det stora för människor i sin omgivning. Ämnena som kommit upp på jobbet är mest mat och intresset för en artist. I mitt fall är det ju foto, och mitt osunda ( 🙂 ) intresse för tekniska prylar. Jag tycker även att det syns om människor som fotograferar har passionen, känslan märks i bilden direkt! Man kan till och med komma undan med en medelmåttig bild, om den har känsla. För den syns!
Jag har en hel del  personer i min omgivning som har känslan för design och inredning, men där känner jag mig inte det minsta orolig. Kommer inte att åka dit på intresset 🙂

Så såg jag en statusuppdatering på Facebook och kände att den var så sann. Det var Luciano Pavarotti som sade detta: ” People think I’m disciplined. It is not discipline. It’s devotion.There is a great difference”. Så din vän som går med kameran i sin hand hela tiden har inte någon sjukligt sug efter att fota, personen har ett intresse. Likaväl som kompisen som alltid bakar, handarbetar eller ser till att komma backstage med den där speciella artisten 🙂

Kan tänka mig att dessa killar i Carlstad Crusaders känner likadant för sin sport…


För övrigt himla svårt att fota. Ni ser den där lilla bollen som killen springer med. Man försöker dölja den när man springer. Gällde alltså att försöka följa rätt kille. Big fail blev det på den kan jag säga 🙂

Men man kan också ha en passion för att ligga på mage och fota blommor så nära man kan…


Det ger dig lugn och harmoni, och en välbehövlig balans.

Så, ni alla därute som har den där extra gnistan för något. Släpp det aldrig – ni gör skillnad!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.