Vissa bilder borde inte få se dagens ljus. Som bilden ovan. Alltså, den är inte speciellt vacker 🙂 Men det är i alla fall ett minne. Jag och min systers äldsta dotter skulle till fotografen och fotograferas. Såhär blev resultatet  🙂 Jag gillar inte att fippla för mycket med bilder. Mitt utseende är liksom inte mycket att göra åt, jag ser ut som jag gör.
Nu är jag bara dagar från 5 veckors semester, och det var länge sedan jag längtade så mycket efter ledighet. Har den sista tiden slitit hårt, men också haft otroligt kul på jobbet. Anledningen är några yngre förmågor som fått mig att le från insidan och ut. Det är de där som jag diskuterat ”passion” med. Ni anar inte vad viktigt det är för mig att känna den, i nästan allt jag gör. Det gör skillnad, på riktigt!

Jag ser fram emot hösten av flera anledningar. Ska börja läsa på Linnéuniversitetet i slutet av augusti, och om allt går vägen kommer jag att läsa två kurser samtidigt. Och jobba. Lite heltid och så.. 🙂
Samtidigt har ni läsare fått mig att kicka igång ett projekt. Jag kommer inte att släppa vad det är riktigt än. Det krävs lite självförtroende, och en hel massa pusselbitar som ska gå i lås först. Men ”with a little help from my friends”, och en jäkla massa energi så blir det nog av!


Ni vet det där med multitasking? Det är min pryl, det syns va? Detta kanske också är en bild som borde fått stanna i hårddisken – men nä. Jag fick inget napp, men det har Terje fått 🙂

Men först ska vi klara av: ”favorit i repris” (tågresan till Göteborg med min pudding och bara ”vara”), allsångsklassikern samt Falkenbergs stadslopp. Allt inom loppet av en vecka. Sova kan jag göra när jag blir gammal.

Vill ni ha en bra idé? En av de där passionsbrudarna på jobbet föreslog att vi skulle döpa varje dag. Det har vi gjort! Svinroligt! I tisdags hette dagen ”Mera Gun åt folket!”  Så hör upp alla ”Gunnor” där ute – ni regerar! Jag önskar att alla vore som Gun 🙂  Annars är det faktiskt ingen dum idé att tänka efter hur varje dag har varit, det behöver inte vara så himla seriöst! Vi är inte ett dugg allvarliga när vi gör detta – men vi har förbaskat kul!

6 reaktioner på “#throwbackthursday”

    1. Det ska det verkligen! Och jag tror till och med att det kommer lite överraskningar efter vägen för somliga 🙂 Den som lever får se! Kram goding!

  1. Härligt att se fram emot semestern, själv börjar jag jobba på måndag…….
    Och nu ses vi snart, ska bli kul.❤️

    1. Ja, nu är frun så trött att det verkligen är dags. Tror inte jag skulle orkat jobba en timme extra idag! 🙂 Ser så mycket fram emot nästa helg ska du veta! Så spännande! Stor kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.