Vi hade alldeles nyligen ”rymmarhelgen” och den tillbringades i Stockholm. Med ett nygammalt objektiv… 🙂

Jag måste verkligen säga att jag var väldigt lagom sugen på att fota – men det blir en annan sak när man är på plats. I Stockholm så är det ju inte så himla uppseendeväckande ut man går med en kamera på magen. Det är ju så himla många som gör det. Eftersom jag var ”lagomsugen” trodde jag att resultatet skulle bli därefter=dretdåligt 🙂 (Obs! Värmländska 🙂 )
Kommer hem, bryr mig inte om att ladda in bilderna eftersom de troligen är skit, och får en positiv överraskning när jag sedan gör det!

6873
För er andra: Troligen en skittråkig bild, men jag tokgillar den! Tror det är vattenspeglingarna som kickar igång mig…

Vi åkte upp på fredagen och var iväg på en allt annan än bra revy på Oscars. Drog inte på mungiporna på två timmar. Inte ens åt Robert Gustafsson. Under september månad har vi haft stegtävling på jobbet, och kan lugnt säga att helgen i Stockholm gav mig ordentligt mycket steg… 🙂 Under lördagen gick vi galet mycket, och var ordentligt sliten…Fotade otroligt mycket bilder på hus, och linjer. Troligen i ett försök att apa efter Terje, men det får han bjuda på. Jag når liksom aldrig upp i hans nivå i alla fall….

6874

När vi kom till Slottet, så hade de pyntat som attan för att vi skulle komma. Världens välkomstkommité – blev ju skitglad! Fick inget käk, men får väl stå ut med det…

6881
(Fast här är det en riktig skitbild, men ni ser i alla fall hur många som faktiskt väntade på oss – och så överraskade vi dom och kom från fel håll!  :-))

6890
Hade aldrig orkat hålla mig om jag hade varit vakt. Endera hade jag brutit ihop, eller också hade andra saker skett… 🙂 (Här får ni tänka själv.. 🙂 )

Vi rörde oss omkring Gamla stan i princip hela lördagen, och det kändes som om gränderna aldrig tog slut. Jag tycker det är magiskt att gå här!

6938

6877

6907

När vi rörde oss runt på gatorna så hörde vi skitgo´och faktiskt lite bekant musik. Vänder på huvudet och ser att det står ”Stampen” på en skylt. Samt att det är knökat inne på puben…

6975
Och där var minsann ett bekant bluesansikte! Bill Öhrström i egen hög person…Man fick nästan lite hemmakänsla ju! 🙂

På söndagen fick vi faktiskt några timmar innan tåget gick. Tur att vi inte visste hur lång denna resa skulle bli innan vi var hemma – SJ rules alltså… 🙂

7051
Finns fler fotonördar än vi… 🙂

7086
Det här var ett sånt här ”Terje-sa moment”. Kolla runt i bloggen så får du se vad jag menar….

7107

Tror nästan att jag njöt mest av söndagen faktiskt. Kändes som att jag landade lite mer den dagen…

7110
Och hamnade ju med på bild till och med!

Alltså, jag gillar Göteborg jättemycket. Man har en sådan härlig känsla i den staden. Men när det gäller skönhet så får Göteborg pisk. Av Stockholm….med hästlängder!

6962

6946

7108
Det kvittar nog hur många gånger jag är i vår huvudstad. Jag blir lika glad varje gång. Kan gilla den anonyma känslan man får när man går här. Att inte någon vet vem jag är, utan jag kan gå och iaktta precis som jag vill.
Eller, riktigt anonyma var vi faktiskt inte denna helg. Fick världens överraskning på fredagen. Vi hade varit inne i en fotobutik. På väg ut hör vi att någon ”tjoar”, men eftersom vi är i Stockholm är det ingen av oss som tar åt sig. MEN….tjejen som tjoar är en fotokompis, som jobbar i den butiken vi precis varit inne i. Så himla kul! Gjorde hela min dag Anki! Vi har fortfarande inte köpt det infraröda filtret – men det är på gång.. 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.