Vi har alldeles nyss städat vårt förråd. Det var inte alls välbehövligt.. 🙂 (Skulle kanske lagt en före och efter-bild 🙂 ) Jag hittade i alla fall detta underbara kort! Det är inte mycket som slår en kram, eller hur? Speciellt inte om den är så innerlig som den här!

Denne herre hade en ”fling” med Susanne, och kärleken var besvarad. Fröken Olsen hade minsann lite sockerdricka i magen fick vi höra 🙂 Herrn i fråga gjorde precis allt vad Susanne ville. Vi hade bakat kokosbollar, och hon blev erbjuden en. ”Men jag vill inte ha en sån, jag vill ha en platt!!” Svaret? ”Jag gör den plattig”! Och så tryckte Kristoffer ihop den till en alldeles perfekt platt kokosboll! 🙂 🙂
Den har vi skrattat mycket åt, och han har fått höra om detta i många år…..

koffe-och-suss
Jag vet att jag tjatar om ”vardagsbilder”, men kolla på denna bild. Finns väl inget som går upp en kort där man fångat ”ögonblicket”? Gör inget om det är ett rent ”skitkort”, för ögonblicksbilderna innehåller så himla mycket känsla!
Kanske är jag ute och cyklar nu, men det känns som om man hade mer tid under barnåren. I alla fall känns det som om man hann mer….Vi var ett härligt gäng som hade barn i ungefär samma årskullar, och man träffades så mycket man kunde. Även om vi utvecklats åt olika håll av olika anledningar, så blir jag alltid lika glad när vi träffas igen! Det kan vara med väldigt långa mellanrum, men det händer då och då. Det där att träffas över en slät kopp kaffe med sista HM-katalogen gör man liksom inte längre – och det finns dagar jag kan sakna det.
Vilken himla tur att man får röja i förråd, och får uppliva minnena igen då! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.