Har varit iväg på en liten tripp. Var rätt stöddig och sade att jag skulle orka, trots att kroppen strulat lite.Orkade gjorde jag. Hade aldrig erkänt nåt annat… 🙂 Däremot hade jag kanske inte det högsta tempot (mot vad jag brukar). Brukar ”anklagas” för att jag aldrig går, utan springer hela tiden. Det ligger nåt i det.. 🙂
Det var Danmark som fick ett besök. Ett litet ställe som heter Stevns klint. Ett riktigt härligt ställe, även om kanske Möns klint är mer mäktigt. Det som var så skönt med denna semestern är helt enkelt att den var helt rätt i tiden, och att den tillbringades med människor som man kan vara sig själv med. Ovärderligt.

-5672
Sådana här bilder borde man kanske tagit mer av. Höjerups kyrka som ligger inne i berget. Makalöst vackert. Bilden är förresten tagen med armen runt ett träd, vilket fick de runt mig att kippa efter andan.. 🙂

Men det är alla bilder jag tog i kalkbrotten som jag istället kommer att bära med mig. Oerhört vackert och pampigt. Massor med ”linjer” i bilden, som man kanske borde ”läst av” bättre, men man blev så tagen av alla vyer.

-5833
Så himla läckert!

-6011
Denna bilden är mums! Tycker jag själv då…haha…

-5934
Ser ni honom? Löparen? Death-wish, säger jag! Stigningen var inte dålig kan jag säga… 🙂 Och i ett kalkbrott? 🙂

Så är det då bilderna som kickade igång min energi, och som egentligen kunde tagits i Sverige 🙂

-5844

-5885

-6023
Varför har jag slutat att fotografera sådana här bilder? De ger mig ju den där känslan i magen som jag tycker så mycket om. Trots att de egentligen är rätt enkla, sätter de igång min hjärna – och får mig att fundera. Kanske är sådana här bilder som ska tas framöver?

-5855
Jag ser ett visst mönster i mina bilder från denna resa, och det kanske är det som jag ska ta med mig. Inte alla turistbilder…

Det jag absolut kommer att ta med mig är i alla fall hur bra jag mår när jag reser bort och bara är….

-6164
….med ”handennadär” som känner mig bäst av alla… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.