De som ler igenkännande på min rubrik är troligen över 50. Det var vi som satt i tv-soffan och var halvt om halvt skrämda från vettet av denna serie. Så otäck den var!

När vi var yngre fanns det två kanaler på tv:n, och förresten – man hade bara en ”burk” också. Så det gällde att förhandla rätt för att få se programmen man ville se. Samma med skivspelaren (i alla fall hos oss), fanns bara en där med. Så det här med diplomati lärde man sig tidigt. Just detta att man fick förhandla sig till tiden var lite kul, i alla fall i vårt hem. Pappa älskade musik, storbandsjazz var hans grej. Så för att få lyssna på mina skivor fick jag lyssna på hans först. Han lärde mig massor! Jag kan än idag känna igen vissa jazz-artister tack vare honom. Och jag älskar jazz med mycket blås! Tack pappa! 🙂

Kulla-mannen då? Så jäkla otäck den serien var! Man var halvt om halvt skrämd från vettet av serien, men vågade förstås inte låta bli att titta förstås. Någon mer än jag som kommer ihåg ringen med ”4 stenar, två vita – två blå”…? 🙂

Vi har nyligen varit iväg på en liten tripp. På hemvägen behövde vi en bensträckare och åkte in till Kullens fyr. Vi var här på en fotokurs för några år sedan, och det var kul att se stället igen som turist. Fotolusten var inte riktigt på topp när vi var där, men roade mig lite med att leka med perspektiv. Och fisheyet – min nya kärlek… 🙂 Shit så kul jag haft med det objektivet sista tiden! (Ni kommer att få se vad jag menar!)

-6310
Här har ni ”min” Kulla-man. Han är inte ett dugg skrämmande, bara görgo! (Lagom intresserad av att fotas tror jag dock 🙂 )

-6318
Fyren därnere är inte direkt liten, även om den ser ut så. För er som inte varit där. Vägen ner är lite…hm…intressant. Inte nån gångstig direkt!

-6328
Fish-eyet. Är man på rätt humör är detta lite småkul. Är så imponerad över objektivets skärpa!

Tog jag inte några normala kort då? Jodå, för att vara mig så var de väldigt normala!

-6304
Vad är det med mig och dessa skakisar? Går igång i 120 knyck på dessa foton!

Om jag förstått saken rätt, så var det tydligen ett rätt ordentligt åskväder i Åmål i torsdags? Regnade gjorde det i alla fall! När vi närmade oss Åmål så fick vi se en himla häftig regnbåge. Ryckte upp kameran, och försökte fota genom rutan. (Är inte så smart, om ni inte förstått det förut 🙂 ) Det slutade med att vi stannade och fotade. Och det var då…..

-6371
….jag blev så jäkla nöjd över att fish-eyet fortfarande satt på kameran! Annars hade jag inte fått med hela regnbågen, eller ja…bägge två…. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.