Ibland får jag ryck att jag ska fota självporträtt. När det inträffar har jag troligen läst/sett nån blogg någonstans med fräcka självporträtt. Jag kan bli eld och lågor vid dessa tillfällen. Ser ju framför mig precis hur bilden ska se ut! Tyvärr måste jag säga att det är otroligt sällan jag når målet. Istället sitter man med bilder som inte håller måttet, eller med saker i bild som ”man inte såg”, eller bilder med grym oskärpa. Då tittar man på bilderna och funderar – ”är det värt allt jobb i photoshop?” Det är det sällan… 🙂

Sedan är det bilder som egentligen borde i papperskorgen, men där man haft så roligt framför kameran att man struntar i det. Det är känslan i bilden som man minns från tillfället.

Här kommer en sådan.. 🙂

mariaterjetuttar
Tekniskt sett hör bilden hemma i papperskorgen. Ni ser skillnaden på Terje och mig i skärpa och ”färg”, till exempel. Att jag beskurit den beror på att vi står på ett lakan som syntes jätteväl. (Tänkte inte på det….duuuuuh!) Att den är i svartvitt beror på att jag kunde dra i spakarna mer då. Min ena ansiktshalva ligger i skugga (tänkte inte på det heller) Man har lärt sig en del sedan dess kan jag säga!
MEN – så är det ju det där med att man faktiskt hade rätt kul när man tog bilden. Då skiter man i allt det andra! Han mådde rätt gott när han fick handen full!

Det hade faktiskt jag också – räkna ut resten själv… 🙂 🙂 🙂

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.