Jag gillar inte allsång. Tycker inte om att klä ut mig. Är dålig på att bjuda på mig, tror jag. Fast en gång hände det.. 🙂

Var med i en otroligt fin tjejfotogrupp, som hette Femmes in Focus.  Vi hade så himla kul i denna fotogrupp, och utvecklades massor fotomässigt tror jag. Åtminstone jag. Frågade man om råd, så fick man. Otroligt bra sådana dessutom!

I alla fall…. 🙂
Varannan vecka brukade vi ha teman. Ibland tyckte man att det var skitenkelt, ibland hamnade man på pottkanten. Det var alltid lika kul när man närmade sig temadagen, för då brukade det tystna i gruppen vi hade ”backstage” på Facebook. Man visste att då fotade tjejerna som tokar. När inläggen sedan kom ut så var man lika förväntansfull som våra läsare. Hur hade temat tolkats? Ypperligt förstås, och ibland med lösningar som man kanske inte hade tänkt på över huvud taget.

Ett av våra teman var ”Old school”. Hade aldrig hört talas om begreppet förut. Googlade och blev väl egentligen inte mycket klokare då, mer än att jag förstod att tatueringar á la rosor, ankare var sånt som hörde till.
Alltså stack jag iväg och köpte klistertatueringar. (Fanns för övrigt hur mycket passande som helst! 🙂 ) Kånkade sedan ner en gammal skolbänk från vår vind. Kastade mig sedan in i sminklådan, och drog på – ordentligt… 🙂

Här är resultatet
img_9379-kopiawp
Ingen kan i alla fall beskylla mig för att jag INTE bjudit på mig, eller? 🙂 Ni ser rosen på armen? 🙂

Men nu var jag igång alltså! Herrejösses, kärringen gick all-in! När jag var uppe på vinden så hittade jag mammas gamla päls, den åkte ner på samma gång som bänken. Jag gillar att tolka teman så ordagrant som möjligt, så jag tänkte som så att OLD school måste ha med ålder att göra. Eller….???

IMG_20141021_115820
Ja, så här blev resultatet. De som sett bilden brukar inte känna igen mig, men jag blev väl för vacker.. 🙂
Pälsen hade uppenbarligen inte förvarats på rätt sätt, för när jag fotat fick jag dammsuga halva huset. Och pälsen, den fick jag slänga.

Efter detta tema har jag legat lite lågt med att klä ut mig. Kanske gör det igen, ni får väl utmana mig…. 🙂
(Men ja, lite roligt var det faktiskt! 🙂 🙂 )

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.