Jag gillar att följa med Terje till golfbanan. Han spelar golf, och jag fotar. På midsommar var dessutom goa´svågern hemma, så det blev lite bonus. Terje kom på den glimrande idén att höra om inte svärmor ville med – så det blev faktiskt full pott! Kul!

Jag har sista tiden fått en ny verklighet att anpassa mig till, det har tagit mycket tid och kraft. Vid sådana här tillfällen drar jag mig undan, inget undantag denna gång heller. Så att då få umgås med människor som är ”precis som dom är” är guld! Man kan vara sig själv, för det är ju dom!

Ja, nu är det ju så att dessa bilder är från en golfbana, så möe grönt blir det. Liksom svårt att undvika… 🙂

-2526
Och föga förvånande lär det bli en del vattenspeglingbilder… 🙂

-2531
Terje vinkade snabbt som tusan till mig: ”Skynda dig att ta en bild!” Så kul att se svärmor vara med!

-2533
Dessa rackare är så himla svåra att fota, fixar det inte. Ser massor med människor som ”ser mönster”, och gör det så snyggt. Jag har gett upp, och gör det på detta vis…

-2538
Jag kommer inte ihåg när jag fotade blommor sist, men det var faktiskt lite kul att göra det igen…!

-2553
Jag var på en fotokurs en gång, och fick rådet att ”ska du kapa träden, gör det rejält!”. Bästa rådet jag fått nånsin1

-2575
Utsikter för regn? Typ 101%… 🙂

-2591
Är ju på en golfbana, så  här kommer en ”birdie”…(Hallå eller, det går ju inte att låta bli…!)

-2614
Ett kort jag bara gillar, och kolla vad snygg Terjes tatuering är!

-2619
Och så kom den då…den kissnödiga lilla ekorrungen. Sååå himla söt, och snabb som en iller! Har ett antal kort på den… Kommer ihåg när jag, Terje och Susanne var och spelade golf för många år sedan. Jag gick väl och sade: ”Men kolla, ser du haren, älgen, fisken…”, och så vidare… Till slut tittade Susanne på mig och sade: ”Men sluta mamma, jag är på en golfbana – inte i skolan!” Oooops!
(Men man ser en del, det gör man 🙂 )

-2641
Sverige… Är det inte fantastiskt?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.