Vi hade ju som sagt inte kollat speciellt mycket efter fotoställen på denna Stockholmsresa. Men det var ju lätt ordnat, jag ställde en fråga på fb till Stockholmsinvånarna.
”Var tar man vägen om man vill fota söder om Stockholm?” Svaret var enhälligt: Skogskyrkogården! Jag har hört talas om stället, och sett massor av otroliga bilder på Fotosidan. Jag var därför inte ett dugg svårövertalad. Det var kanske lite värre med de andra som satt i bussen… 🙂
Jag har ju en fascination över att fotografera träd, det är rent hypnotiskt för mig – men korset som symbol är också något som fascinerar mig. Så efter att ha varit i Snösätra och fotograferat, så stack vi iväg till Skogskyrkogården. Så vitt skilda ställen vi var på! Snösätra med all grafitti – och sedan denna kyrkogård. Det ena stället som var så detaljrikt, och nästa ställe så himla avskalat.

Nu var det redan sent på dagen när vi kom dit, så vi var där en kort stund. Och skrapade förstås bara på ytan…

-2334
Men även där fanns det mycket snyggt att fotografera 🙂

Och så fastnade jag förstås bland några otroligt stora, vackra och höga träd….
-2336
Patrik Larsson, som jobbar som fotograf, har försökt fånga detta på bild. Han gör det åtskilligt bättre än mig. Men får jag fundera lite så… 🙂

-2360
Kvällsljuset sken på träden, och fick dom att se nästan röda ut!

-2340
Och här blev jag fast….ljuset, träden och faktiskt gravstenarna gjorde det magiskt…

-2361
Stod här länge och fotograferade. Tyckte det var så himla vackert. Och visst gör granarna en hel del här….? Det gröna är så så vackert!

Så vitt skilda ställen vi fotograferade på. Lite intressant var att efter att vi varit på Snösätra och fotat all graffiti, så var det liksom ingenting som slog det sedan. På gott och ont.. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.