Vilken himla go´rubrik! (Fick lite hjälp med den…) Jag blir lite upplyft av att läsa den, men när hjärnan får tänka att varv till så blir jag nästan lite skrajsen. Tänk att vara en sån person, tänk att leva med en sån person….

Och vilken himla tur att inte inlägget ska handla om människor med dessa ”diagnoser”! 🙂 Nej, faktiskt nåt helt annat.

Vi var ett gäng som samlades och bowlade i helgen. Shit, vad kul det var! Dels att träffa lite gott folk som man gillar, och att dessutom göra det runt en aktivitet – oslagbart!

Jag hade med mig kameran denna gång, var lite tveksam eftersom man i regel bara fångar folk på bild bakifrån i en bowlinghall, färgerna blir lite halvtaskiga, korten blir rent ut sagt skittråkiga! Men så fick jag tips om att leka med långa slutartider och blixt. DÅ blev det kul igen!

-0275
Här är en av de första bilderna. I och för sig bild från ”behind”, men gillar den i alla fall. Ser ni ”instruktören” framme i bilden? Det är mitt frikort det!  Läraryrket missade en god pedagog – han är så bra på att lära ut så att man fattar! (Även om jag spottar och fräser när han försöker… 🙂 )

Men sedan började vi leka med blixten – och det blev riktigt kul! Märkte dock att det faktiskt hade betydelse hur man var klädd. Ljusa kläder gjorde att bilderna blev roligare…
-0309

Bilden under är på Lena, ser ut som att hon är nån form av ”hip-hop mama”… 🙂

-0322
-0336

Jag har lekt lite med färgerna i bilderna, det gjorde så himla mycket på resultatet! De där tråkiga bilderna lyfte litegrann. Men tror nog att jag får ta med kameran med till bowlinghallen flera gånger. Det borde ju kunna gå att ta ännu roligare bilder!

-0347
Man kanske skulle leka att man är klot? Helt utan spärrar var det va? 🙂
”Be the ball, you got to be the ball”…. (Jag vet att det heter klot, lugn och fin nu alla bowlare!)

Hur som helst. En otroligt rolig kväll, med goa´ människor. Sånt ger massor med energi!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: