Jag har hur mycket bilder som helst, så det här med att göra inlägg på torsdagar kan jag göra länge! Däremot vill man ju att det ska vara lite snits på inläggen. Att få er att le igenkännande, att kanske ge er ett gapskratt, eller kanske en tår i ögonvrån.
Misstänker att dagens kort kommer att få er att le ordentligt.

Jul/nyår 2006-2007 behövde jag och och mitt ”frikort” rymma Sverige och dess traditioner. Vi beställde en resa till Thailand och Malaysia och fick vara med om en resa utöver det vanliga. De sista dagarna på resan tillbringade vi i Kuala Lumpur, och det var en stad jag gillade skarpt. Åker gärna tillbaka dit! Kan berätta hur mycket som helst om denna stad. En annan gång… 🙂

Dag två i Kuala Lumpur hade vi beställt en rundtur med egen guide. Hur lyxigt var inte det? Vår guide var hur skicklig som helst. Vi var på de vanliga turistfällorna, på ett kinesiskt tempel där man vigde bröllopspar på löpande band. Vi åkte även till en moské.  Och ja – man hade lite olika krav på hur män och kvinnor skulle vara klädda för att få se detta ställe. Min äkta hälft kunde gå rakt in. Och jag……

Thai2007_1 330 kopia
…..fick vara klädd såhär…. 🙂

Ser ut som om jag var på väg till Blåkulla, eller? 🙂

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Kommer att tänka på sången: Blå, blå är kärleken blå är den färg som kärleken bär………

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.