Vi pratade på jobbet häromdagen om förutfattade meningar. Så lätt att ha dom, så svåra att göra nåt åt.

001fs
När ni ser denna bild kommer ni att ha en förutfattade mening om att jag är förlagan till ”Från A-Ö” med Hedvig och ugglan Helge.. 🙂 🙂 🙂 Det är nämligen inte helt olikt.

Bilden är tagen i Vänersborg när jag gick vårdlinjen där. Jag har alltid gillat gymnastik. Valde det till och med som extra tillval i skolan om det var möjligt, för jag tyckte det var så kul. Har så länge jag kan minnas haft 5:a i betyg. Men så kom jag till Vänersborg och fick en 4:a i slutbetyg på gympan. Blev rätt så snopen, och för första gången i mitt liv tog jag mod till mig, gick till läraren och frågade varför hon sänkt mig. Fick till svar: ”Jag sätter inte femmor på vårdlinjeelever, för ni brukar inte gilla gymnastik”….
(Så himla bra att man fick en vuxen, mogen lärare utan förutfattade meningar…)

”Nä, jag ä int´ bitter”…. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.