Vafalls, har kärringen gått och blivit intelligent? 🙂

Jag gillar att försöka få till en kul eller hyfsat intressant rubrik på mina inlägg. Tanken var att detta inlägg skulle handla om energi (eller snarare bristen på den…) Googlade, kollade Pinterest (för övrigt världens bästa ställe för att få bra idéer), men det fungerade inte. Däremot kom Einsteins relativitetsteori upp väldigt mycket. Tänkte jag skulle sätta mig in i den, försöka få till ett himla roligt inlägg – men näääää….. 🙂

Kort sagt så innebär i alla fall teorin att en kropp innehåller energi, även när den är i viloläge. Vilket jag var häromdan. Hela jag. I viloläge alltså. När jag tänker efter, så tror jag faktiskt att Einstein hade varit beredd att ompröva sin teori om han hade sett mig…

Jag har på senare tid fått problem med polyper i snoken. Låter förkyld hela tiden, och får frågan om det många gånger som helst. Detta i sin tur gjorde att jag inte sov så mycket häromnatten, vilket gjorde mig till en zombie dagen efter på jobbet. Jösses! Hade betalt en miljon för en kudde!

När jag kom hem från jobbet insåg jag att om jag bara skulle sätta mig still två minuter skulle det vara kört – sååååå….på med kameran på axeln och UT! Det var då jag insåg hur mycket jag saknat att bara gå ut sådär på måfå….
När man bara står och leker med kameran, och är ointresserad av hur resultatet blir. Det är energin (där kom det! 🙂 ) man får som är det viktiga.

-0187

Det var ju liksom inte mycket fart i fru Olsen denna dag. Men enligt Einsten hade jag ju energi i alla fall. Även om kropp och själ var i vila.. 🙂
-0228
Man begriper att bilderna inte kommer att bli några kioskvältare, men känner samtidigt hur energin återvänder.

-0237
Här blev jag ståendes ett tag för att försöka fånga speglingarna, eller rättare sagt skiftningarna i det. Det var så himla vackert!

Kom jag isäng tidigare på kvällen? Nix? Har jag varit som ett ras hela denna helg? Jepp! Å andra sidan sitter jag och skriver detta inlägg halv åtta en söndagsmorron – så energin är nog tillbaka!
Man skulle kunna säga att jag är relativt pigg alltså…! 🙂

2 reaktioner på “E=MC2”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.