Jaså…fyllebilder det gillade ni minsann! Det såg jag på statistiken från förra throwbackthursdayinlägget  🙂 Då får vi råda bot på det, med lite ”vigvatten”.., fast kanske bjuder på ett fyllekort även i detta inlägg… 🙂

21fs
Som ni nog förstår är denna bild från mitt dop. Mamma Carin, pappa Sven och syster Kerstin som håller mig. Jag var förstås ett A-barn som bara åt och sov!
(Raka motsatsen – det sägs att mammas gråa hår kom 1959, jag sov aldrig!) Jag har ju rätt mycket energi, och det verkar som om jag haft det hela livet. Tyckte tydligen att det här med att sova, det var överskattat!
Ryktet säger att min pappa ville vara med när jag föddes. Men blev bryskt hemskickad av barnmorskan med orden: ”Nu ska herr Bäckström gå hem, så ringer vi när det är färdigt”. Det har hänt en del genom åren…

Fyllekort var det ja
mariatankad
Mer tankad än såhär kan man knappast bli va? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.