Som nog några förstått så har jag varit borta från omvärlden det sista halvåret. Jag hoppade på en utbildning på Umeå högskola i september. Det var det sista mina vänner såg av mig… 🙂 Sedan dess har jag suttit stadigt parkerad framför min dator och redigerat bilder till leda. Det gillar jag ju inte ens i vanliga fall. Jag måste vara oerhört korkad…

I onsdags skickade jag i alla fall in min slutuppgift. Nu håller jag alla tummar som finns, och lite till! Måtte det gå vägen! Då kommer jag att återvända till offentligheten igen!

Det som trots allt fått tiden vid datorn att gå fort är faktiskt Orup. Säger som Ola Salo i ”Så mycket bättre”: ”Jag har upptäckt att jag sittdansar en del”.  Det är det minsta man kan säga att jag gjort! Jag har tagit sittdansandet till en ny nivå! (Jaja…jag har haft några dansutbrott ståendes också…)
Orup har den effekten på mig också! 🙂 Den som orkar sitta still till ”Sjung halleluja och prisa Gud” finns inte! Den låten har spelats på hög volym och på repeat under hela utbildningen gott folk! När jag känt att vansinnet legat på lut, så har jag den låten varit oerhört välgörande… 🙂

Såååååå….håll alla tummar som finns för mig! Och som tack för det bjuder jag på en ”stå-halleluja” från nyårsafton!

IMG_9503

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d