Kameran har rastats rätt flitigt sista tiden, och jag har faktiskt glömt bort en del bilder jag tagit. Vilket jag väldigt glatt upptäckte 🙂

Vi har ett fotoställe i Korsbyn utanför Åmål som kickar igång mig i stort sett varenda gång. Ett ställe som vi upptäckte av en ren slump. När vi var där för några veckor sedan var det för att fota grusvägar (fråga mig så förklarar jag varför.. 🙂 ) Det var tyvärr inte ”rätt” grusväg, men vi fortsatte in på vägen i alla fall. När jag inte ”går igång” brukar skakisar vara ett säkert kort, men denna gång tittade jag ner istället…

7256
…för där var nämligen vattnet rätt okej. Det är säkert inte ”finfoto” att ta bilder på vatten, men…alltså…jag skiter faktiskt i det.. 🙂

7271
Det var helt magiskt vid detta tillfälle. Vattnet var helt still. Så löven ni ser ovanför är faktiskt speglingar i vattnet. Här kunde jag ha stått hur länge som helst. Vid sådana här tillfällen ser man faktiskt mer ju längre man står….

7242
”Det här är faktiskt inte min bästa gren…” (Urdålig humor, och egentligen sköt jag mig i foten nu, för jag hade tänkt att använda detta i ett annat inlägg.. 🙂 ) Under avdelningen ”hur menar man egentligen”.. 🙂 Kanske återanvänder den! 🙂 🙂 🙂

Hösten är egentligen fantastisk att fota. Under sommaren blir alla gröna löv på nåt sätt för massiva. Det blir som en enda grön gröt. På hösten blir det som att titta in i en påse non-stop. Bara härliga färger så långt man kan se.

Jag har ett inlägg per år som jag älskar! Det är ”årets bild.” I år har jag ingen solklar favorit, men några bubblare. Ska man gå på hur bilden ser ut, eller känslan när man tog bilden? Jag brukar blanda rätt friskt där. Vissa år har det varit hur enkelt som helst, eftersom bilden bara ”sitter” ibland. Som jag känner det i år är det större bredd på urvalet. Den som ligger i topp just nu är inte en ”Mariabild” 🙂
Shit, nu åkte jag på avvägar…haha….(grusvägar? 🙂 )
Jag har sista tiden blivit kontaktad för att fota olika saker (ja, läs personer) Har ylat till och sagt att jag inte gillar porträtt, och fått till svar att det är därför man kontaktat mig. Tydligen förmedlar jag nåt jag inte förstår 🙂 🙂 🙂 Men ni som kontaktat mig, om ni visste hur glad ni gjort mig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.