När jag skrev detta inlägg hintade jag om att det kanske fanns fler bilder i fruns hårddisk,  och som kanske vore roligt för andra att se 🙂 🙂 🙂 Om inte annat hade vi snuskigt roligt när bilderna togs…. 🙂

elin-maria-174-kopia
Vi var alltså några tjejer som träffades och hyrde Kulturmagasinet i Åmål en lördag för några år sedan. Vi tog med oss massor med prylar, peruker, hattar, smink, kläder – you name it! 🙂 Jag var sist att fotas, och som sagt – jag är inte överförtjust i att vara framför kameran – men det var bara att hacka i sig detta.
Jag såg att de som skulle sminka mig gned sina händer, och skrattade lite sådär hysteriskt ni vet…när man vet att här minsann går vi ”over the top” 🙂 Och det gjorde dom! 🙂

Det där med att släppa lös, och i synnherhet framför en kamera ligger inte för mig. Men denna dag var nog energierna på rätt ställe! 🙂 Saker bara hände 🙂
Jag fick på mig en rätt generös överdel och mammas gamla päls, och sedan tryckte tjejerna på mig en peruk….

elin-maria-231-kopia
…och vips var Olga född! Såhär långt har de flesta av er varit med. Och vi som var med om sessionen har hela tiden hintat om att det hände mer saker. För det gjorde det… 🙂 🙂

Efter att jag blivit sminkad, så jagade de ut mig utanför Kulturmagasinet. Jag behövde ju fotograferas ute… 🙂 Det här har berättats förut, men det cirklade en gubbe runt oss hela tiden. Han undrade nog vad jag ”kostade”… 🙂 Jag har suttit och kikat på dessa bilder för att se vad jag kan lägga ut, men de flesta åker under censuren. För att jag inte känner mig bekväm med bilderna helt enkelt. Eller, de är hysterisk roliga, men jag vet också att de lever på nätet i evighet. Amen… 🙂

elin-maria-262-blogg
Så ja denna bild kan jag visa. Jag har dimmat den med flit. Och vad ni inte ser här är tjejerna som har ett HYSTERISK skrattanfall när de ser mig! ”Olga raggar kunder” (i Mimmis tomma bil 🙂 ) Jag tror att jag denna dag blev 20 år yngre, så mycket skrattade vi. Och så förbaskat välgörande det är, eller hur? Dessa bilder ska jag sitta och titta på när jag blir riktigt gammal och skrynklig. Fråga mig hur tusan jag vågade göra det 🙂

För man behöver sådan här bubblande glädje, oavsett om man är Olga….eller Maria… 🙂

Foto: Mimmi Storm

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Herregud så läckra bilder! Det är så nyttigt å släppa fram andra sidor av en, både bekväma och obekväma. ”Man får aldrig roligare än man gör sig” Kram så in i vassen mycke’.

    1. Tusen tack ??? Så mycket som vi skrattade den dagen! Och gör egen del, så var det såååå kul att se gubben som cirklar runt oss. Sen finns det ännu roligare kort, men de får du se mellan fyra ögon ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.