För några veckor sedan var vi i Stockholm och hamnade i något graffitimecka som kallades Snösätra industriområde. Att säga att jag gick igång där är att uttrycka det milt. Nån nerv träffade det hos mig, för jag gillade verkligen vad jag såg. Nu är det så att jag faktiskt har lite försänkningar i Åmål – känner en goding som håller på med detta. Jag tror jag skickade ett mess till honom redan i bussen hem från Stockholm, där han fick frågan om jag fick fota honom när han målade. Han ska nämligen göra nåt snart….som inte är så officiellt än – tror jag, och där kommer jag att vara med… 🙂

Men så fick jag ett mess om att han (som heter Daniel Larsson) skulle göra ett litet jobb bakom Åmåls hamnterminal, backstage – så ni som inte varit här förut – kolla nu… 🙂 Han undrade om jag ville värma upp med detta uppdrag först. Självklart!

Så klart har denna grafittimålning ett tema. Musik förstås! (Alltså, min och Daniels gemensamma nämnare är musik.) Synd att karln gått vilse och gillar Håkan Hellström bara… 🙂 🙂 🙂

Normalt sett kanske inte blues kopplas samman med grafitti, utan det är ju mer hiphop, rap, dj:s och breakdance. Men är det bluesfest så är det. Som Daniel så klokt skrev till mig idag, så får de olika nyanserna på staketet ses som de olika nyanserna i bluesen. Låter ok va´? Jag håller i alla fall med!

Här kommer i alla fall bilderna…

-2745
Första funderingen fick jag backa på direkt. Jag trodde alla grafittimålare bara högg en burk och sprayade. HA! Gör dom inte…det är noga planerat!

-2771
Noga förberett är det!

-2825
Trodde inte man använde skyddsmask heller förstås.. 🙂

-2788

-2895
Färgspektrat backstage är ljuvligt!

-2920
Kunde inte låta bli…har lekt med både bildbehandling och ett fisheye!

-2944
Låttitlar på varenda plank. Här har Daniel använt färg som lyser i mörkret. Gissa vem som kommer att trassla sig dit??? 🙂 Med en lampa…!

Så här kommer låttitlarna i tur och ordning:

-2951
”Green Onions”

-2968
Orange: ”Yellow brick road”, Cerise: ”Big pink”, Brun: ”Brown sugar”, Blå: ”Behind blue eyes”, Hjärtat: ”Satanic rainbow”.

-2962
Det här var bara en uppvärmning. Har massor att lära mig ju! Så, jag och Larsson kommer igen, ni kommer att få se…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: