Denna helg var vi på en Stockholmstripp. Inte för att fota prinsbröllop, om ni nu tror det – utan för att lämna tillbaka Rockfotoemmas bilder. Det var det första vi gjorde, sedan hade vi resten av kvällen (inte så mycket som ni tror) till att fotografera. Vi har alla haft så mycket runt oss sista tiden, så det där att kolla upp var man skulle vilja fota – det var liksom kört. Men, så hade jag för mig att jag sett att Emma bloggat en artikel som heter ”Locations, locations, locations” på sin blogg. Vi kollade snabbt på kartan, och stället låg bara en kort bit från hotellet OCH nära Skogskyrkogården, dit några av oss ville! Då var det liksom inget att tveka på sedan…

Vi tog Snösätra industriområde först. På vägen ut så sade Terje: ”Men…det var väl här de spelade in Svenska fall för FBI?” Och jo, det var det. Kände igen kolonilottområdet. Och satt i baksätet och blev en halv dm hög….herrejävlar, vart skulle vi hamna nu då???

Vi stannade bussen och klev ut, och på grund av vad Terje sagt, så kändes det rätt mystiskt! Skulle det komma någon och hota oss? (Jag får sluta läsa deckare alltså…)

Hur som helst så var stället nåt av det läckraste jag varit med om! Ett helt område med bara graffiti! Och otroligt bra sådan dessutom. Helt lagligt…! Jag tror jag brände av närmare 200 kort bara här…Så jag varnar återigen för ett inlägg med lite mera bilder. Det går inte att sovra.
Jag har läst lite om detta ställe nu, och tydligen är det Sveriges elit av graffitimålare som håller till här.

-2187
Detta var det första vi såg…ser ut som om ballongerna svävar i luften…heeeelt otroligt!

-2185

 

-2194

 

-2206

Så stod han där, lyssnade på stenskön musik. (Funk – som är min svaghet… 🙂 ) Han hade inte nåt emot att jag fotade, så jag häckade här ett tag. Han hade en så skön stil, kändes så lugn och utstrålade en skön medvetenhet om sig själv. Gott att se!

-2216

 

-2231

 

-2249-2
Lite svårt ljus att fota i, men samtidigt blev det lite fräckt!

Men blev lite nyfiken på om bilderna skulle bli bra i svartvitt, trots att det var så vackra färger…
-2249
Håller va? 🙂

 

-2258

 

-2263
Jepp, då blir man bortrövad, eller utslängd då… 🙂

-2271

 

-2301
They´re coming to get me…. 🙂

 

-2307

 

-2311

 

-2312

Ja, en sak är då säker. Hit ska jag tillbaka. Det skulle vara kul att få lite människor med på bild. Tror det skulle kunna bli riktigt, riktigt bra!

Bilderna från Skogskyrkogården då? Gick liksom inte att blanda med dessa bilder, så de kommer i eget inlägg. Finns några där, jag tycker riktigt mycket om!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.