Livet består av både ljus och mörker, så är det ju bara. Ibland hopar sig sakerna. Det gäller bara att kunna tackla det. Vet inte om det i mitt fall är oroande eller lugnande att jag numera känner igen ”chockfaserna”. När man känner att energin bara sugs ur kroppen är det bara att hänga med. Att kämpa emot är bara förödande, både för en själv och för kroppen. Veckan som gick innehöll tyvärr incidenter jag kunnat leva utan. Man kan dock inte påverka saker som händer, utan ibland får man bara följa med….

-9849
Något annat som jag upptäckt är också att det är himla bra att hålla sig sysselsatt. Mörkret skingras lättare då.

-9853
För mig är kameran läkande, att bara gå omkring och bara leka och följa med är så himla skönt. Har en förkärlek till ”skakisar”. Vet att det råder delade meningar om dessa. Vissa tycker att de är hemska att se på – för mig är de som ”knark”, när kortet sitter – då är det som ett smärre rus… 🙂

-9923
Sedan är det ju det här med min förkärlek för träd. Jag hade faktiskt glömt hur kul jag tycker det är att fotografera dessa. Med vinande snöfall runt öronen idag fick i alla fall kameran luftas och det var så himla vackert. Hur kan man inte tycka om snö?

Veckan som kommer får gärna vara över snabbt, men sedan är kalendern fylld med massa roliga saker – ljus och mörker var det ja..
Jag ser att det ser ut i texten som om jag är riktigt ur slag, vilket inte är fallet. Långt ifrån..
Hinner att fundera lite på helgen, när tempot går ner lite bara. Så fru Olsen är definitivt ”på banan”…hon odlar sina skorpionböjelser bara….(läs *funderar mycket*) 🙂

2 reaktioner på “Ljus och mörker….”

 1. Tack för att du delar med dig! Bilden där de svartvita träden ” susar” förbi men granen står där grön…….den får mina tankar att gå igång. Säger mycket om ditt liv just nu. Den bilden kan vara som försättsblad till det nya kapitlet!
  Kram

  1. Tack Laila! Lite konstigt känns det fortfarande, men vi vänjer oss lite mer dag för dag. Tomt är det.
   Tror att det var chocken över att det gick så oerhört fort. Man hinner inte med liksom…
   Får använda bilden precis som du säger
   Stor kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: