Jag gillar att variera mina frisyrer, det har jag alltid gjort. På gott och ont. Det kan bli lite för spontant ibland, och då har jag bannat mig själv. Å andra sidan. Det växer ut..
Dock kommer jag aaaaaldrig att skaffa mig långt hår. Går inte. Får hår i hela ansiktet… 🙂 Jo, jag får faktiskt det… 🙂

badhairday5
Här är ett sammandrag av några mindre lyckade frisyrer kan man tycka. Speciellt nummer tre – den drömmer jag mardrömmar om än. 70-tal, man skulle permanenta sig, det gjorde ALLA. I mitt fall fick jag valuta för pengarna, då permanenten varade i ett helt år, och för varje gång jag klippte mig kom eländet fram…en gång till…huuuuuuh….Valuta för pengarna, kan man säga!
Bild nummer fyra. Permanent och slingor. Ingen bra kombo. Riset på Valborgsbrasan hade mer liv i sig än mitt hår…

Men, det växer ju ut, och lite kul har man ju åt det nu… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.