Jag har precis bytt dator, med allt det innebär…. *puh*! Många timmar har gått åt framför datorn, för att få ordning och reda på mina bilder, att förstå den nya datorn. Så ett nyårslöfte kommer att bli att inte ta en miljon extra bilder – ”omutifallatt” – som jag slängt bilder denna helg! Jag tar ju alltid några extra exponeringar, eftersom jag inte är riktigt säker på att jag fått rätt ljusförhållanden. Men nu är det slut med det! Tar plats i datorn, tar tid att gå igenom – och just nu är jag redigt trött på det!

Lägger med en bild från en härlig nyårsafton. Fick strul med ett objektiv, vilket tyvärr märks på bilderna – men fick en skarp bild, som dessutom är rätt hyfsad tycker jag. Det räcker ju med att en är bra, eller hur?

Vilken jävla smäll alltså!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.