Utav en händelse fick vi en halv hotellnatt på Gothia. (Nu hör jag hur ni sitter och värper på giftig kommentar om vi fick lämna rummet efter halva natten…Självklart fick vi det! 🙂 )

När vi kom upp på rummet kunde man inte göra annat än att le – detta var vår utsikt från hotellrummet. Jag blev riktigt glad, för man kunde ju fått mycket, mycket sämre utsikt.


Vi bestämde ganska direkt att vi skulle gå in på Liseberg och knata omkring lite. Jag har en bevittnad höjdskräck, så jag tror att Terje blev rätt förvånad över att höra mig säga att jag så gärna skulle vilja åka Pariserhjulet!


Vårt hotell sett från Pariserhjulet. Som förresten inte var ett endaste dugg äckligt att åka! Jag tror ibland att saker bara är ”färdiga”. Så var det här. Jag var helt enkelt mogen för Pariserhjulet!


Kärringen ser rätt avslappnad ut va? 🙂 Det var hon! 🙂


Det där med speglingar är så himla läckert. Man behöver inte bara fota speglingar i vatten. Minst lika fräckt på hus, eller hur?!


De har ett spa på Gothia, som jag är rätt sugen på att testa – å andra sidan – jag kom på nu att man ju måste se ”backen” genom botten på bassängen. Hm, helt plötsligt kändes det inte så kul 🙂


Varje gång jag ser denna bild så tänker jag på ”damen utan underkropp”, fast tvärtom 🙂 Vårt rum låg rätt nära bassängen, så man kollade fönstret med jämna mellanrum och satt försökte att ta roliga bilder 🙂


Och. Jag är väl inte jag om jag inte försöker ta skakisar? Trust me, det är så jäkla kul, oavsett motiv!


Fast jag undrar om inte denna bild kommer att ligga bland topp 5 av mina skakisar i år. Den gillas jättemycket!

Dessa 24 timmar var precis vad jag behövde för att starta upp min semester, som blivit en bland de bästa ever. Som ni förstod på mitt förra inlägg har den varit känslomässig, men de positiva känslorna är de som överväger. Big time!

En reaktion på “När det bara blir förbannat bra!”

  1. En underbar sommar å mycket kul ihop med er båda? å ännu mer spännande upptåg blir det nog i höst??? väntar även med spänning på inlägg om ”Falkenberg i våra hjärtan” hoppas det blir en långvarig tradition?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: