När vi var i Stockholm och tittade på American Idiot, så var det nåt som gnagde i mig, men jag kunde inte sätta fingret på det. Svaret kom någon vecka senare, när jag satt och letade bilder i min hårddisk. Jag hade ju fotat den goa´Johanna tidigare!

blogg dans
Vi var några stycken som fotade dansgruppen ”Sweets”  som Johanna var med en del av för några år sedan….

bloggdans7
Så kul det var att hitta dessa bilder, för även om de inte är helt skarpa så är de heeelt ok! Jag ser att skärpan inte sitter i hela bilden, men ärligt talat så vet jag inte om jag kunnat leverera det idag heller. Det jag mest kommer ihåg från denna fotning att jag var så grymt imponerad av dessa tjejer. När de gjorde detta hopp hade de liksom noll ansats! (Nja, inte riktigt – men nästan 🙂 )

bloggdans5
Om jag kommer ihåg rätt så var vi 5 stycken som fick fota dessa tjejer, i utbyte mot att de fick våra bilder sedan. Den dealen tog man gärna! Känslan efteråt var att jag lärt mig massor. Det jag också kommer ihåg var att alla skrek till Tony frågade grejor. Den frågan som mest var i ropet var att ”värdena” i kameran inte stämde. Bara det var en lärdom! Lite inte enbart på histogrammet, utan gå på de värden du får…! Ser det bra ut i kameran, så blir bilderna bra!

bloggdans4
Jag gillade denna bild bäst då, och det gör jag fortfarande 🙂 Det finns inget så värdefullt som att fånga ”ett ögonblick”…Älskar att Matilda bryter ihop!

bloggdans3
Så ja…jag har träffat denna goding i andra sammanhang, förutom de där privata timmarna jag hade ihop med henne för några år sedan. Fast de där privata timmarna behåller jag som en liten godsak för mig själv. Det var skitkul, även om jag var milt skräckslagen inför att fota porträtt 🙂

Lite läckert är det faktiskt att Åmål producerar så himla många duktiga tjejer – och att jag fått träffa några av dom! Vi får se om jag hittar nåt mer kul i hårddisken…Lustigt nog känns det alltid som om Terjes ”lager” har mer intressant innehåll än mitt eget. Fast vi varit på samma ställe och fotat 🙂 Men vi fotar faktiskt inte ett dugg lika….

Egentligen tror jag att Terje fotar mer ”kvinnligt”, och jag mer ”manligt”, vilket jag skrev om i detta inlägg. Vi kan vara på samma ställe och fota, och ha helt olika bilder med hem. Hans är ALLTID bättre än mina! 🙂 (Det är förstås därför jag hellre skulle rota i hans hårddisk än min egen 🙂 )

Men – jag gräver vidare så får vi se vad som kommer fram ur gömmorna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.