Över 60 år och fortfarande upptäcka nya ställen i och omkring Åmål? Yes.

Jag läser en kurs på Jönköpings universitet. När man sitter med inlämningsuppgifter är det väldigt lätt att man bara snöar in på dessa och går in och småpetar i detaljer. Det är lätt att glömma bort att ta sig en nypa frisk luft och bara låta allt landa. Så var det alldeles nyligen. Så började telefonen plinga till och jag såg att en stor del av min omgivning var ute och lapade sol. Klokt beslut kan jag säga 🙂

Hur det nu var så begrep jag att ett av ställena våra vänner besökte var alldeles utanför Åmål. På ett ställe jag aldrig hört talas om. Vafalls? Dagens mission var förstås att hitta dit, vilket visade sig inte vara helt enkelt. Men värt det… 🙂


Har ni sett så vackert? Vi var inte ensamma att besöka denna pärla som går under namnet Jungfruudden i Åmål. Och som sagt, det lär fortsätta att vara en pärla, för utan guide hade jag inte hittat hit. Det är inget ställe man bara springer förbi, eller över.

Just det här med att se horisonter gör mig fullständigt trollbunden. Oändligheten, att det känns som att man ser till världens ände – oslagbart. Så, hade jag inte sprungit runt med en kamera runt halsen, är chansen stor att jag bara legat och stirrat på himlen. Eller troligen på horisonten 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.