Att två träd kan få igång känslan för foto – rätt läckert – och inte helt oväntat för att vara mig skulle jag tro… 🙂

Denna bild är tagen i Värmland under en tur med bilen. Vid sjön Summeln för att vara exakt. Det är otroligt vackert här, och just detta att man kanske inte är här och fotograferar hela tiden gör att naturen känns ”ny” varje gång man kommer dit.
När vi stannade bilen så kände jag att de här två björkarna drog i mig. Kombinationen av svart och vitt på björkarna gör ofta att bilderna blir riktigt snygga. Däremot kändes bilderna ”sådär” när jag såg dom på kameraskärmen.
Kommer hem, laddar över bilderna – och gå därifrån 🙂 Jag tar aldrig tag i mina bilder på direkten, de måste få vila till sig först. Gärna en vecka. Sedan börjar jag kika på dom. Och rensar skitbilder som tusan 🙂 🙂


Fast nu jäklar satt dom som en smäck alltså! Gillar känslan i dessa bilder, och framför allt ”vassen” i bilden – ihop med björkarna. Favoritskakisar i mitt sinne i år? Check på den! 🙂


Björkar på annat sätt, i en annan omgivning. Visst är det vita och svarta klockrent på skakisar?

Det här är ju min grej. Faktiskt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.