Under februarilovet fick jag möjlighet att ta några dagars extra semester, och jag behövde det verkligen. Ibland snurrar hjulen lite för fort, och man behöver ”kliva av” och bara reflektera över livet i stort. Det hade jag möjlighet att få göra.

Det blev under dagen en tripp ut till Forsbacka golfbana i strålande sol. Färden dit ut gick nog lite för fort. När jag kom fram upptäckte jag att mina batterier i stort sett var slut. Jag fick därför ransonera mitt fotograferande lite. Vilket ju egentligen kan vara lite bra. När man bara får fotografera det man känner lite extra för…..


En lång och härlig promenad blev det. För mig fungerar dessa promenader som ett energipiller. Jag rensar hjärnan samtidigt som jag fyller på med endorfiner, och faktum är att jag får en massa idéer under tiden. Om du mår dåligt, så testa detta, jag lovar att det ger effekt. Under året när Susanne försvann från oss gick jag många och långa promenader, vilket faktiskt gjorde att mitt ”tillfrisknande” gick lite snabbare än det annars hade gjort.


Bakom Forsbacka golfklubb går en liten skogsväg alldeles vid vattnet (som heter Kalven förresten 🙂 ). När vi gick förbi där var ljuset alldeles fantastiskt. Solen gav alldeles fantastiska effekter i vattnet och isen – och bara här hade jag kunnat stanna en lång stund. Men det var ju det här med batterierna också. Ransonering av fotograferandet var det som gällde här, så att jag hade kräm kvar tills dess att promenaden var slut.

Några dagar av att samla kraft, att få vara riktigt introvert – gav tusenfalt igen. Jag hade glömt hur mycket jag behövde fylla på den delen av mig själv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d