Ja, bilderna är från i år. Ja, det har faktiskt varit en blå himmel på denna sidan nyår 🙂

När man nu ser den grå himlen utanför, är det gott att vila i de goa´dagar man upplevt. En söndag för ett tag sedan blev vi ”inbjudna” på promenad – och detta till ett ställe vi vanligtvis inte fotar på. Men som vi känner till. Gudomligt skön promenad, härlig krispig kyla. Ibland behöver man helt enkelt att någon rycker tag i en….!

Jag, och flera med mig är otroligt fascinerad av horisonter. Det är nåt magiskt med den horisontella linjen. Det ju vid där som solen går upp – och det är där skymningen kommer på kvällen. Vackert.


Ser ni det lilla ”bulan” vid horisonten? Kinnekulle. Vissa dagar syns bulan bättre – och denna söndag var den extra tydlig.


Vi gick en rejäl runda, sedan kunde man med gott samvete sätta sig i soffan. Jag har hittat en serie ”av” Stephen King som går på HBO. Den heter ”The Outsider.” Rätt skruvad, men det är nåt i serien som kittlar mig. En sak bara, skulle aldrig titta på den när jag är ensam hemma. Aldrig. Så kaxig är jag inte…


Det har hänt en del runt mig sista tiden. Riktigt bra saker. Jag har mått så otroligt bra i det, eftersom varenda millimeter i mig har behövt det – och det har gjort gott åt min självkänsla. Fast en del av mig undrar när det ska skita sig 🙂 När inser folk att jag egentligen ”inte kan”? Livet har lärt mig att inte ta ut något i förskott eftersom jag inte haft ”stolpe in” de sista åren, fast vem har det?

Ja, jag gläds åt allt bra som händer 🙂 Och nej, jag tar inte ut eländet i förskott. Men jag tar inte något för givet 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.