~Man behöver inte vara allvarlig för att vara seriös~ är ett av mina favoritcitat. Smaka på den. Att ha roligt innebär inte att man tummar på kvalitet eller uppförande. Just sayin´ 🙂

Jag blev påhoppad av ”vän av ordning” för några veckor sedan. Man i övre medelåldern med moralpanik ansåg att det inte passade sig att jag lade ut bilder där Terje tar mig på ”Bröderna Bronett”. Man kan ju ibland blir arg för påhopp av detta slaget, men som jag har skrattat! Tanken att scrolla förbi bilden fanns tydligen inte, istället blev jag mainsplainad – och fick till mig åsikten att den borde tas bort.

Nähä, säger jag. Mer kärlek och humor, och tuttbilder till folket! Så njut av en kavalkad av bilder på mig, Terje och mina behag förstås. Vi kommer att fortsätta lägga ut bilder när andan faller på… 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och om du tänker gnälla om mina behag i kommentarerna, så är mitt förslag att du sedan tar bort mig som vän. Det var var som hände med den som klagade sist 🙂 🙂 🙂

Foton: De som inte jag tagit är tagna av Lena Landberg, Carina Bohm,

2 reaktioner på “throwbackthursday”

  1. Hahahaha…….klaga på dom bilderna. ?Det är ju humor, närhet, kärlek å lite fräckt! ?? Nä, fortsätt ni. Härligt med en värmande hand. ?? kramiz

    1. Jaa, det är ju så oskyldigt. Men ”rättrådiga” gubbar med åsikter finns det gott om…? Vi fortsätter klämmandet här i alla fall ♥️ Kram till dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d