….men soleländet har banne mig lyst ( 🙂 ) med sin frånvaro….

Bland det ljuvligaste som finns är att åka ut en söndagseftermiddag för att fota. Packa en kaffekorg, och kamerorna förstås. Sedan åker man bara ut och njuter. Om det är soligt och skönt vill säga. Så har det ju inte varit denna höst. Det skulle vara intressant att höra hur många millimeter som faktiskt kommit under dessa månader. Det är ju bara att se sig omkring och se alla vattendrag, för att inse att det är en del…

Fast det finns faktiskt några gånger vi tagit oss utanför dörren, vädret har dock inte alltid varit så glimrande. Lägg därtill att jag inte varit helt kurant. Det kommer att bli ett långt årsinlägg i år. Kasten har varit tvära, och inte alltid så roliga ….


Mjölkudden levererar dock, oavsett väderlek och mående….

En av söndagarna hamnade vi på Forsbacka golfklubb. Vädret var ursprungligen helt okej (stor dos ironi!), men allt eftersom tiden gick så kom regnet förstås….


Då parkerade kärringen sig i bilen, och lät dropparna på rutan bli en ”effekt” istället. Ser ni förresten drönaren mitt i bild? Lite kul är det med drönarbilder faktiskt. Bara jag själv slipper ta dom.. 🙂


Jag vet. Ni avskyr den förmodligen. Själv är jag ruskigt förtjust i kontrasterna mellan det svartvita och det gula. Och det är ju träd 🙂


Eller också skildrar man kontraster på detta sätt… 🙂 Ja, hösten och träd har en magisk dragning på mig. Jag har sagt flera gånger att jag borde söka för detta – kanske är dags nu? 🙂


Och en fototur är väl inte som den ska vara utan en ”dragare”, eller hur? 🙂

När jag tittar i min dator inser jag att nytt bottenrekord slagits i urusel mängd med antal bilder. Jag har i princip inte fotograferat över huvud taget – och jag har saknat det massor, då det ger mig den nödvändiga energin jag behöver. I synnerhet ett år som detta. Nu får jag rikta in mig på att det blir några fina vinterdagar istället.

Vet ni vad jag saknar? Att bara ligga och titta genom en kameralins, rakt ute i spenaten. Bara upptäcka det stora i det lilla – det är livskvalitet mätt i megabyte det 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d