Idag ska jag förflytta mig mellan Åmål-Göteborg-Hemsedal. Jag misstänker starkt att min rumpa kommer att vara i upplösningstillstånd efter detta. Efter att ha funderat lite har jag bestämt mig för att inte ens försöka räkna ut hur många mil det blir… 🙂
Fast det blir ju värt det när vi är på plats!

Under en massa år åkte vi till Hemsedal för skidåkning på påsken. Vi har några riktigt roliga historier därifrån. Vem av oss glömmer ”klockan i bastun”, när Laila vände bilen på en femöring, och när Terje lurades att ”krama ett träd”. Ingen av oss, jag lovar….Jag berättar gärna historierna för er face to face. Just incidenten med Terje fick ett lyckligt slut – det hade kunnat sluta annorlunda 🙂

Det var otroligt fina år, men allt har sin tid. Nu ska jag alltså tillbaka till denna härliga skidort igen. Denna gång tänker jag inte vara beväpnad med stavar, utan med min kamera. Vi får väl se vilka bilder jag kommer hem med.

Jag funderar däremot att ta upp traditionen från Hemsedal med att ha en dag när jag provar mössor. Det brukade vara jubel när jag gjorde det. Jag passar inte i mössor, tro mig 🙂 🙂 🙂

2 reaktioner på “#throwbackthursday”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d