Nu tar vi ett litet omtag i denna kategori. Att möta människor är otroligt kul och givande. Vi värderar ju olika saker i livet lite olika – och det är väl för väl.. 🙂 Jag gillar när man pratar ”på riktigt” när man träffar någon. När man ”möts” på riktigt. Det ger så oändligt mycket mer. Och idag har jag träffat Kristina! Vi har haft otroligt mycket kul genom åren, bland annat så gjorde vi en resa till Kreta ihop. En helt hysteriskt rolig resa med många ”one-liners” som vi använder än i dag 🙂 (Ni kan ju fråga Kristina ”vad drecka köster”, så får ni se 🙂 )

Vad är det värsta som skulle kunna hända dig?
-Den svåraste av svårigheter. Att mista ett barn, det måste vara det värsta som kan hända en människa….

Vad skulle du göra om allt vore möjligt?
-Om allt vore möjligt? Då skulle jag avsluta varenda krig i hela världen. Varenda krig….!

Vad är det som driver dig?
-Det är nog min kreativitet och kärleken till livet.

Tre små glädjeämnen i din vardag?
-Det är dom små sakerna i livet. Underskatta inte det. För min del är det KAFFE, musik och vår trädgård.

Nämn något som folk inte vet om dig!
-Det är mycket det! 🙂 🙂 Jag är inte så särskilt offentlig som person. Men en liten kuriositet som jag kan nämna är att när jag var en liten tösonge, så var jag med på en liten privat visning på Sveriges riksbank. Där passade jag på att kissa på Gunnar Strängs toalett! 🙂 🙂

Vilken är din favoritlåt?
-Här skulle jag lätt kunna säga ”In the air tonight” med Phil Collins. (den gick dygnet runt på Kretaresan, Marias anmärkning 🙂 ) Men nej, det får bli ”Jag ger dig min morgon” med Fred Åkerström. Helst ska den sjungas av Klara Olsson från Åmål.

Tack Kristina! Ljuvligt att träffas igen. Det var som att plocka upp tråden från 80-talet och bara fortsätta därifrån!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.