Jo, det var ju mors dag alldeles nyss. Jag jobbade en del av söndagen, det var ju ett val – remember? 🙂 Jag tycker faktiskt det är roligt att följa den demokratiska processen. Nåt som vi tar för självklart, men som för andra kan vara en utopi.

Efter att jag jobbat klart hamnade jag i den sköna soffan hemma – även om jag är ute och tränar löpning en hel del är jag väldigt bra på att sitta på hela ryggen också 🙂 Faktiskt! 🙂 Mitt lilla knark i tv-soffan är ”Real housewifes i New York”. Så nu har jag sagt det. Erkänt. Jag vet att de är totalt galna, men jag älskar att se på serien. Det gör väl mig lite galen också då antar jag 🙂

Så i kvällningen när jag fick tid över, scrollade jag igenom sociala medier alldeles för många gånger. Och mådde faktiskt inte alls bra av det. Har vi tappat all sans och vett när det gäller mors dag och andra liknande dagar? Pratar vi till personen vi skriver om, och säger hur mycket vi uppskattar dom – eller lägger vi ut för att få likes och bli sedda? Det absoluta bottennappet denna dag var ett foto på Instagram där någon lagt ut en bild på en urna på en kyrkogård med en hälsning till ”mamman”. Det känns litegrann som att ”filtret” försvunnit då eller? Jag kände hur jag sjönk allt längre ner i humöret, började bli lite ledsen. Jag är ju också en mamma, men skulle jag lägga ut en bild på vår familj skulle det kännas jätteknepigt inombords. Men vad gjorde jag? Fortsatte mitt scrollande, och sjönk lite djupare ner. Jag missunnar självklart inte andra att få berätta för andra hur fantastiska mammor de har – tvärtom, men denna dag kändes det!

Fast det var då jag fick se denna text, som var så underbar och där Annica satte ord på vad det egentligen handlar om….

Och det är ju egentligen det hela livet handlar om. Att ta vara på varandra, att tala om att vi uppskattar varandra – öga mot öga.  Själv hade jag denna dag turen att ha två kloka tjejer runt mig som skickar rara små mess 🙂 Helt fantastiska brudar! Det de skrev gjorde att jag kravlade mig upp ur det lilla hålet och fick mig att sitta och le med hela ansiktet. Ni är bäst. Och det bästa med er är att ni är er själva!

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d