Det händer allt som oftast att vi sticker iväg under helgen med kameran i hand. Ofta så åker man ju till ställen där man vet att man trivs, där man också vet att bilderna blir bra och där man kanske vet hur man vill komponera fotot. Men för ett tag sedan upptäckte vi nya marker…


Har ni hört talas om sjön Summeln vid Kila (åt Säfflehållet?) Inte! Rekommenderas! Man kan köra runt sjön, och på kvällen blir ljuset rätt så läckert här. Bilden ovan ser nästan ut som att den är tagen på vintern – eller i alla fall är det känslan jag får när jag ser den. Visst tänker man ”kyla”? Men så är det inte, en sval aprilkväll är närmare sanningen 🙂


Annars blir ”rackarna” såhär vackra när solen skiner på vattnet. Jag har några fotografer jag följer som tar fantastiska bilder på speglingar, och jag får inte riktigt till bilderna som jag tänker mig. Å andra sidan, varför ska jag vara som dom – jag borde ju skaffa mig en egen stil 🙂 Så det får väl bli bilden ni ser här då 🙂 🙂


Just den här kvällen var helt magisk, och att bara få se en sådan här solnedgång gör att man blir alldeles matt. Hur kan man någonsin vänja sig vid detta? Jag gör det då inte…

Nu börjar det lugna sig lite för oss. Göteborgsvarvet är avklarat, idag har jag jobbat med EU-valet. Snart kan man andas ut, och se fram emot en helg som är helt tom i kalendern. Semestern närmar sig med stormsteg, och just denna sommar kan nog bli lite extra spännande för oss! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d