Blicken mot framtiden?

Ja, nu är det en månad kvar på detta år. En månad kvar att fota åt Åmåls kommuns 375-årsjubileum. Lite drygt en månad kvar att läsa på kursen vid Jönköpings universitet, den är i och för sig kanonrolig – fast det är ändå uppgifter som ska göras. Jag ser fram emot 1 januari då tempot kommer att lugna sig lite.

Nästa år kommer förhoppningsvis min kreativitet tillbaka igen. Jag träffade en person på bussen i morse och vi pratade om vilken skillnad det är när ”hjärtat” är med i det man gör. Resultatet blir helt annorlunda och känslan blir mer genuin. Jag kände ett tag i höstas att denna blogg blev som en belastning, och det var därför jag tog ett långt uppehåll. Bloggen kändes helt fel, och ”vem tusan är intresserad av vad jag tycker och känner?” Hjärtat var inte med i det jag gjorde, och det märktes på resultatet.

Jag tror också kreativitet ger nödvändig förändring och förhoppningsvis kan jag utveckla bloggen lite mer 2019. Jag måste veta lite själv vad jag vill bara 🙂 Men att utvecklas ger en jäkla skön känsla i hela kroppen, och jag är livrädd för att stagnera.

2018 har varit ett år då jag på flera sätt klivit utanför min comfortzone, och den känslan tar jag med mig in i nästa år – och förhoppningsvis kommer det att märkas på det jag gör här. Det finns ju så mycket spännande människor därute, och jag kommer att kontakta några av er snart för lite ”intervjuer/fikastunder” 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d