I vår fotogrupp diskuterade vi nyligen om vårt engagemang i att fotografera Åmåls 375-årsjubileum. Jag tycker att varenda sekund har varit kul. Tänk så mycket jag faktiskt fått uppleva. Saker som jag förmodligen aldrig skulle fått se annars. Men det har också gjort att mitt eget fotande har fått stiga åt sidan. Fast i oktober var vi ute en sväng med kameran, och fick fotografera mina kära GULA träd! 🙂 Det går fort för träden att gulna, så det gäller att passa på när himlen är blå, och löven har rätt färg….


Denna dag var faktiskt magisk, och jag insåg att det här med att ”tanka energi” är mer än viktigt!


Alltså – detta ser ju ut som en påse med Non-stop, eller hur?!

När jag är ute i naturen så händer något med mig, de där skakisarna vill bara ut…. 🙂

Och sedan kom den då – kandidaten till årets bild, eller i alla fall årets skakis….


Jag måste bara titta på den ett tag, och se om jag tröttnar eller inte – det är liksom första kriteriet för om det blir årets bild eller inte. Det inlägget längtar jag efter varje år faktiskt 🙂 Och i år kommer det nog att bli ett rätt djupt inlägg.

Att man kan manipulera en bild det vet nog alla vid detta laget – men man kan faktiskt manipulera redan i kameran. Att andas på objektivet kan ge en förbaskat go´effekt!


Gillar den här bilden mycket faktiskt, då den ger mig en känsla av både glädje och sorg i samma bild….

Det måste bli mer tillfällen som detta framöver. Nu finns det ju inte så många gula löv längre – men jag kan fortfarande skaka fram lite bilder på träd.
Shake it baby 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.