Det finns en anledning till att jag har kort hår, och att jag aldrig kommer att låta det växa ut. Om ni ser på bilden nedan, så förstår ni varför. Jag får ”mycket hår”, och jag får hår i hela ansiktet 🙂 Volymen på håret ser ut som att jag varit i skogen en längre tid utan att se varken kam eller borste….

Det är ovanligt tyst från mig just nu. Jag har inte försvunnit från jordens yta – men det händer otroligt mycket i vårt liv just nu, och tiden finns helt enkelt inte. Jag har inte lyft kameran för annat än rena ”jobb”, och de bilderna kan jag ju inte lägga ut här. Fast snart är jag tillbaka! 🙂 Hösten är ju här med alla härliga färger, och då går jag igång. Har även planer på att ta upp ett annat ”litet stråk” som jag fotograferade mycket förr. Så håll ut. Jag är snart tillbaka – och jag hoppas att ni orkar vänta….

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.