Jag brukar klaga på att det är lite för mycket att göra med jämna mellanrum. Nio gånger av tio har jag mig själv att skylla. Det går att ta det lugnt, även om jag är lite dålig på det.

Jag har grubblat lite under sommaren och hösten, och tagit några beslut som kommer att märkas av framöver. Som jag skriver i rubriken, så behöver jag tillbaka till rötterna – när man gjorde saker av glädje och inte av ”plikt”. De där tillfällen när jag bara grabbade kameran och gick ut och bara ”såg”. Jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist…


Denna är förvisso inte fotad i Åmål, utan på Österlen, men motivet är ju ”mina träd”… 🙂


Detta ställe alltså – var helt magiskt när vi gjorde en tripp runt Vänern med vår fotogrupp. Man gnider sina ögon när man får se en sådan här vy. Längtar efter att få se denna vy igen.


Är det verkligen såhär grönt? Ja, det är det faktiskt! Goa´fina Söderåsen! Åk dit om ni kan! Det är magiskt där!


En av mina egna favoritbilder på träd. Från vår alldeles egna pärla i Edsleskog. Mjölkudden som levererar varenda gång! Man tror ju inte att naturbilder ska bli bra i svartvitt, men här funkar det baske mig.


Och om man åker söderut till Ånimskog city, så är det ohyggligt vackert under hösten. Faktum är att om jag ska fotografera gula löv och träd så finns det två ställen dit jag helst åker. Bräcke ängar är ett ställe, Ånimskog är ett annat. Så ohyggligt vackert på bägge ställena!

Så, lyssna på magkänslan ni har! De är alltid rätt – sedan kan det ta ett tag att våga höra. Jag är ett levande exempel på det 🙂 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.