I dessa GDPR-tider 🙂

Denna bild skulle inte vara okej med de nya lagarna. För mycket kropp och rumpa. Och man får ju inte vara identifierbar 🙂 (Skulle det funkat om jag vänt rumpan mot fotografen? Går jag att identifiera då? 🙂 🙂 🙂 )
Detta är alltså en bild på mig från början på 60-talet. Bilden är tagen i mitt barndomshem, och badbaljan användes hela sommaren, i och ur det iskalla vattnet – och det blev till slut alldeles fullt med gräs i baljan. Märkligt är att jag kan se den rosa baljan framför mig när jag vill, och framför allt gräset. Så märkligt hur sinnet är skapat när det gäller minnen egentligen…

Jag har en hel del spännande saker som ligger i pipe-line nu. Och det ger mig ett nödvändigt pirr i magen. Fast det känns ändå lite som att man sätter livet på paus under tiden vi fotar åt kommunens 375-årsjubileum. Nog för att jag är bra på att sparka upp och plocka ner bollarna jag har i luften -men till och med jag har vett att kasta upp ett begränsat antal bollar i år! (Klokare med åldern? Tveksamt – men lite tror jag det spelar in här 🙂 ) Det finns några saker jag gör nu som jag behöver avsluta, men det är dags för de energierna att försvinna. Jag håller inte saker kvar som tjänat ut sin roll. Dock inte denna blogg. Den har långt ifrån spelat ut sin roll, det skulle till och med kunna bli så att jag utvecklar den. Jag tror det är viktigt att man förändrar och utvecklar det man gör, i små former. Det här med att ”vara på tå” är viktigt! Och faktiskt förbannat kul.
Dessvärre är det lite munkavel på en del av grejorna som ligger framför mig, men snart kommer ni att få se.

Jag har ett par yngre tjejer runt mig, som den sista tiden fått mig att sitta och fnittra riktigt gott. Vi har bollat kommande tatueringar – och tjejer – tack för komplimangerna! 🙂 🙂 🙂 Vi har ju landat i riktigt bra lösningar, och resan dit har varit hysteriskt rolig! Och som sagt, jag tackar för vad ni skrivit! Ni har gjort mig gladare än ni anar. Att bara få sitta i andra ändan av er snapchat har varit suveränt rolig 🙂 Nu ska vi bara se till att gå från ord till handling. Vi får se om resultaten hamnar här sedan, eller om de hamnar under GDPR…..


…. och eftersom jag skrev så, så kan ni ju fundera på eventuell kroppsplacering.. 🙂 🙂 🙂

En annan fundering. Ser ni vad som ligger bredvid badbaljan. Ett rivjärn? Vad tusan gör det där? En kommande attiralj till mig som stämmer in  alldeles för bra eller? 🙂

Jag har funderat om ålder i nyligen publicerat inlägg. En sak kan jag erkänna. Det börjar bli liiiiite längre ner till fötterna, till mitt stora förtret 🙂 Fast. Är det inte värre än så, så får man väl stå ut – eller hur? Jag har alltid varit otroligt ”böjlig”, men när det gäller den delen börjar det att naggas litegrann 🙂 Nu kan jag bara sätta fingertopparna i marken från att ledigt ha lagt hela näven i golvet när jag böjt mig. Attans! 🙂

Jag märkte vid förra veckans inlägg där Susanne var med på bild att antalet klick på denna blogg sticker iväg med raketfart. Just bilder på henne har jag med flit sparat på litegrann, tills jag vet vad som kommer att hamna med i min bok om oss och vår sorg. Jag vill ju inte ”ge iväg” hela boken i förväg. Å andra sidan. Den är väldigt självutlämnande, och så ”naken” kommer jag nog aldrig att bli här. Just nu ligger boken i en persons mailbox för att jag behöver lite input på bilddelen. Titeln på boken är äntligen på plats, och det känns skönt, sedan är det bara resten kvar.. 🙂

Så ja…lite händer det 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.