Araknofobi? Vad det är? Spindelskräck.. 🙂 Och det har jag! Jag kan slå hastighetsrekord på 100 meter bara en spindel vänder och kommer mot mig. Kan inte styra mig. Att prata logik med mig i detta läge är helt bortkastat. Det är ren och skär skräck, med våta handflator och lite andra roliga symptom 🙂

Fast sedan inträffar nåt annat kul. När jag har en kamera i min hand, och ser spindeln genom objektivet blir jag helt lugn. Istället blir jag fascinerad av vad jag ser. Är det inte knepigt? När man sedan vet att spindelnäten ger en läcker effekt när man fotar, så blir det ännu roligare.. 🙂


Visst är detta läckert?!

Jag kan fastna länge framför dessa motiv. Här är det faktiskt ännu bättre om det blåser lite….


…effekten blir ju ännu bättre då!

Jag gillar inte att ha samma sorts bilder i ett helt inlägg. Variation är ännu bättre….


….men kan faktiskt inte låta bli att ta ett spindelbonanza här…

Visst är bilderna nästan som att man skulle se in i ett laboratorium?


Nobelprisvinnare: Spiderweb 🙂

Jag kommer att hamna framför dessa spindelnät igen, de känns inte färdigfotade på nåt vis. Fast en viss variation kanske krävs. En spindel kanske? Brrr… 🙂 Men så får det nog bli nästa gång!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d