Ibland blir det så tydligt att åren har gått. Eller inte… 🙂 När jag tittar på denna bild, så ja…vi ser väl inte direkt yngre ut nu. Kanske lite mer grånade och märkta av livet – men jag ”känns” yngre än på denna bild 🙂

Ett studentfirande i Uddevalla där känslorna svallade på ett sätt som jag inte var beredd på. Jag menar, kallas man ”is-pösen” så gör man 🙂 Men det var otroligt hur mycket känslor som bubblade i hela kroppen under de där timmarna på skolgården. Ytterligare ett skede i livet för både förälder och barn. Det var här vi hörde en otroligt bra version av Robbie Williams låt ”Let me entertain you”. En låt som sedan blev ”vår” låt, och som vi hör vid de märkligaste tillfällen nu för tiden 🙂

Det är inte mer än 14 år sedan denna bild togs, men det känns som att det lika gärna kunde vara ett helt annat liv. Mycket har hänt, och mycket ska fortfarande hända i mitt liv. Det är faktiskt så häftigt att kunna vända sig till varandra och säga: ”Vilket bra liv vi har!” – och verkligen mena det. Livet blev definitivt inte som jag ville, men jag har det bra. Jag tror det är viktigt att man inte går på ”facebook-lyckan”, utan inser vad som är viktigt för sig själv.
Livet behöver inte vara så storslaget, det är ofta det lilla som gör skillnad.

Så ta vara på era liv, lev livet varje dag – klyschor, men ibland är de sanna 🙂 Men framför allt, gör det som får dig att må bra!


Fina minnen av en fin tid… 🙂

4 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Det där kunde jag använda till en predikan.
    Att välja livet och ta vara på livet tillsammans med respekt för varandra?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.