Vi har hittat ett nytt ställe att tillbringa söndagarna på. Kanalcaféet i Säffle 🙂 Det är minsann inte nytt, men det är ett himla härligt ställe att vara på på denna veckodag. Sedan åker vi i regel lite omvägar på vägen hem – och en del av dessa extraturer blir riktigt, riktigt bra…

Jag har mina favoritställen runt våra städer. I Dalsland så är det Ånimskog som kickar igång mig. I Värmland är det Mässvik och området där. MEN…det finns ett ställe till, och det är området runt Tveta. (För er som inte bor här, jag visar er självklart 🙂 )

Vårens inlägg har milt sagt inte inneburit nån större förändring, och jag är förvånad att min besöksstatistik är så hög som den faktiskt är 🙂 För det ni sett är ju bara skakisar på träd…i princip 🙂 Jag har ju fått en nytändning på dessa bilder, och bilderna har suttit klockrent. Varenda gång! 🙂 På så sätt har våren inneburit en liten pånyttfödelse hos mig. Jag funderar en hel del runt mitt fotande, att bara gå och ”knäppa” bilder är inte min pryl – jag vill att bilderna ska ”kännas”.


Gissa hur glad jag blev över att hitta detta motiv.. 🙂

Det blev ett litet lätt vrål i bilen, så Terje fick raskt stanna till. Och man vet att nåt är bra när man blir så ivrig att man inte vet hur man ska ta bilden..


Det här stället kommer att besökas många gånger framöver! Gissa hur kul det kommer att bli att följa årstiderna på detta träd?

Har äntligen hittat stället som jag kan följa under lång tid….


När jag gör inlägget, så ser jag att träden inte görs rättvisa, och jag behöver återvända dit några gånger.

Jag har funderat på att samla alla mina trädbilder i en bok. Det är mest för att testa hur det är att göra en fotobok. Efter digitalfotografins fullständiga intåg så framkallar man ju inte sina bilder längre. På gott och ont – de finns ju på Facebook och Instagram istället 🙂 Guilty! 🙂 Just därför vore det kul att testa.


Och till min förvåning så seglade denna bild upp som en favorit. Svartvit björk? Jo….ingen dum idé visar det sig 🙂 Ju mer jag tittar på denna bild, desto mer tycker jag om den!

Jag kommer framöver att ha ett inlägg där jag samlar vårens skakisar, och jag ändrar mig från gång till gång. Lite tjatigt är det eftersom jag hela tiden tror att jag kommer att leverera en ”bättre bild”, och till slut får man helt enkelt bestämma sig 🙂 Och det verkar som om kära fru Olsen har lite problem med det 🙂
Eller också kanske det faktiskt är så att den rätta bilden inte är på plats än? Så kan det säkert vara!

Såååå…sökandet efter den ”perfekta bilden” fortsätter… 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d