När man är ute och fotar så blir det ofta att man tar ungefär samma bilder. Jag känner att jag tagit bilden förut, men gör det igen lik förbaskat. Det ger en märklig trygghet att ta samma sorts bilder som man brukar. Även fast man vet att man sedan åker hem, laddar in bilden i datorn och raderar den  🙂

Jag behöver bryta ny mark för att utvecklas, vare sig det är inom foto eller nåt annat. Att stå och stampa på en och samma fläck är liksom inte min pryl på nåt sätt. Vad händer då liksom? Inte ett smack! Det var ju därför jag startade temat ”närmare än du tror” – för att tvinga mig att ta porträtt. (Något som jag drar mig för i det längsta) Det har varit jättenyttigt för mig! Ibland har jag givna idéer för vad jag vill göra, ibland låter jag personen bestämma – eller komma med input. Så blev fotningen av april månads person. En människa i min närhet som jag tycker otroligt mycket om, och som utmanar mig 🙂 Ni får se nästa söndag!

Men så är det de här bilderna som man faktiskt brinner lite för, och som man är lite ”bra” på. (Blev alldeles svett när jag skrev den sista meningen.) Att slå sig för bröstet när det gäller foto har jag oerhört svårt för. Men det här med skakisar är ju min grej….

För ett tag sedan var det alldeles fantastiskt väder, så efter arbetsdagen kikade vi på varandra och sade: ”Tigersprånget” 🙂 Funkar varje gång!


Och började med att ta de där normala bilderna  🙂 Som jag ju vet kommer att raderas….

Men sedan jäklar följde en riktig ”skakbonanza” 🙂 🙂 Varning för många skakisbilder nu!

 

Ofta, påfallande ofta – så kommer man hem, matar in bilderna, och raderar 90% av dom. Från denna tur har jag nästan inte raderat några bilder alls. De sitter som en smäck, och bilderna jag visat här är bara en bråkdel. Yes! Älskar när detta händer, för det är ta mig tusan inte ofta 🙂
Jag skulle vilja be om hjälp bara. En förstoring på någon av dessa bilder skulle vara kul att göra, men vilken av dom? Tanken är att jag ska dra upp dom ordentligt i storlek, troligen 100*70. Så – vilken ska jag förstora? Hjääääälp mig! 🙂

Togs det några normala bilder då? Jodå, en och annan. Vi hade en otroligt skön kväll tillsammans, och fyllde på batterierna ordentligt. Det behövdes!

Men erkänn. Bilder på solnedgångar har ni sett hur många gånger som helst – och finns att köpa på IKEA 🙂

Så – shoot! Vilken bild gillar ni? 🙂

4 reaktioner på “När man blir alldeles skakis….”

 1. Alla är fina! Men ”skakis nr 3 ” från slutet skulle passa som förstoring
  tycker jag, du skrivet så bra.
  Kram
  Marie

  1. Tusen tack! Är lite inne på den själv också faktiskt! Den här lite små ”skönhetsfel” som stör mig bara ?
   Stor kram!

 2. Skakisbild nr 3 från början eller den sista skakisen. Du kan ju oxå sälja, precis som IKEA. Absoluta favoriten är den sista med solnedgången. Jag ÄLSKAR bilder med solnedgångar…….kram.

  1. Det är verkligen nåt speciellt med solnedgångar! Man fortsätter att ta bilderna om och om igen ? Håller på och velar med vilken bild jag gillar, men får helt enkelt bestämma mig ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.