Visst vill man ge ”fulfingret” åt både folk och livet ibland? Det finns så mycket ”do´s and don´ts” över vad man bör göra. Eller inte göra 🙂 Sånt där brukar trigga mig, och istället få mig att sticka ut hakan lite, även om jag vet att jag åker på ”stryk”  🙂 Sån är jag 🙂

Att bo i en småstad har både för och nackdelar. I regel vet din omgivning mer om dig än du själv vet – vilket ju i och för sig kan vara intressant! Jag har hört historier om mig själv och vad jag gör eller ska göra, så man nästan tror att öronen ska trilla av. Sanningshalten är inte direkt hög, om man säger så.. 🙂 Det är i det läget man har lust att använda fingret jag visar på bilden 🙂

Trots det tycker jag att småstaden slår storstaden på alla sätt som går. Framför allt tryggheten att du har folk runt dig som bryr sig om dig. Det är viktigare än man förstår. Tro mig, jag har varit mottagare av dessa goda tankar – och förstår hur mycket de betyder för både tillfrisknande och välmående.

Jag märker att syftet med denna blogg ändrar sig allteftersom tiden går. I början hade jag tänkt att jag bara skulle ha den som ett ställe där jag visade mina bilder, med någon lite textsnutt. Vad jag upptäckte var att det var svårt att variera sig – den som läser behöver spännvidd på inläggen för att bli sugen på att läsa. Att man inte på förväg vet vad det är för innehåll i inläggen tror jag är jätteviktigt. Det skapar ju spänning och nyfikenhet.
Vad jag också inte får glömma bort är att jag inte skriver för någon annan än mig själv. Självklart gillar jag ju när ni läser min blogg – men jag måste kunna stå för inläggen 100%. Och skriver jag bara för att fjäska med eventuella läsare är jag ordentligt på glid 🙂

Men eftersom jag är en person som behöver mycket variation så måste jag utveckla saker. Som jag i helgen sade till nästa månads person av ”närmare än du tror” – jag är livrädd för att stagnera. Utveckling är för mig lika viktigt som luften jag andas. Mars månads person skrattade till. Vi är väldigt lika på den fronten 🙂
Så ja. Mars månads porträtt är klart. Vi ska bara komma överens om vilka bilder som gäller först 🙂

Min nästa nyhet i denna blogg kommer troligen att heta ”ansikte mot ansikte” (tack Mimmi för titeln 🙂 ) Jag har tänkt att ta en fika med olika människor som jag är nyfiken på – och ställa några frågor, samt ta ett porträtt. Vi får se när detta lanseras, måste fundera lite till på detta först. Anledningen till att jag funderar på att starta upp denna nyhet är att jag tycker att den där ”kvalitativa fikan” har försvunnit. När man träffades och fick reda på vad som hände i kompisens liv. Nu läser man det på Facebook… 🙂

Men, suger på denna karamell ett tag till… 🙂

Bilden ovan då? Tagen av Terje när vi var på Olympiad i Bräcke vid Ånimskog. Han sprang bredvid mig och hejade på mig. Själv var jag så trött att jag inte orkade svara. Då dög fingret gott 🙂

4 reaktioner på “#throwbackthursday”

  1. Underbar bild? en av dessa saker i livet som hänt som aldrig kommer att glömmas bort! 100% superdag/kväll/natt❤ kram

  2. Det är tur för oss som läser att du skriver för dig själv – det blir ju rentvoch äkta då❤️
    Tack igen Maria ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.